Asociația Mă Bucur de Viață

Campanie #MăBucurDeViață
Susține și tu copiii cu dizabilități

Pe 3 decembrie este Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități!
#SusținCopiiiCuDizabilități

Buna! Sunt Andu,  copilul – bucurie.

Tu nu mă cunoști încă. Haide să facem cunostință! 

În primul rând, îți mulțumesc că citești aceste rânduri. Știu că ești ocupat/ă și nu vreau să te rețin mult.  

M-am născut pe 1 ianuarie 2017. Din păcate un pic prea devreme.  Prematur la 32 săptămâni. Lucrurile nu au decurs prea bine, astfel că, la naștere, am rămas fără oxigen, iar asta mi-a afectat funcționarea creierului. Am paralizie cerebrală infantilă.  

Acum am 5 ani. Îmi doresc să pot alerga și eu, să joc fotbalul cu frățiorul meu mai mic, să mă pot duce la grădiniță sau să mă pregătesc de școală.  Pentru asta muncesc câte 6 ore pe zi în ședințe de terapie pe care câteodată simt că nu le mai suport, simt că nu mai pot! Însă am ambiție să merg mai departe. Sunt puternic. Sunt un luptător. Sunt eroul meu.  

De 4 ani, mama mea, se luptă ca să mă vadă pe mine și pe alții ca mine că suntem bine. A înființat o asociație si 2 centre de recuperare unde nu doar eu muncesc în orele de terapie, ci și alți zeci de copii ca și mine. 

Am o rugăminte: pe 3 decembrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități postează pe rețelele de socializare o poză cu tine transmițând mesajul:  Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viața, haide să-i susținem împreuna! 💚 #mabucurdeviata #sustincopiiicudizabilitati #greuldevineusorusoruldevinenormal  

Te invit și la mall, te aștept alături de mine, pe 3 decembrie 2022, eu voi sta în scaunul rulant, tu lângă mine, sau poate cine știe, poate vei vrea să încerci o nouă perspectivă, să vezi, pentru 3 minute cum este să stai în scaunul rulant… Ce zici, încerci?  

Mulțumesc pentru tot sprijinul tău!