Asociația Mă Bucur de Viață

Oportunități de voluntariat

#teamCOR

În cadrul echipei vei activa într-un departament specific, #teamCOR fiind ecosistemul ce ține în viață organizația. Aici vei cunoaște persoane noi, vei lucra alături de profesioniști și vei căpăta experiență în diverse domenii, implicarea în toate formele fiind promovată de către echipa noastră. Minimul necesar de implicare este de aproximativ de 2-3 ore pe săptămână. Totodată, vei beneficia de un plan personalizat de formare la intrarea în organizație. După completarea formularului, te rugăm să programezi un meet cu noi.

Revista DigitalizămRomânia.ro

Prin cadrul revistei noastre, vei învăța să iei interviuri personalităților din România, vei redacta articole de interes pentru educație, vei comunica în legătură cu activitatea organizației și vei fi un jurnalist în devenire. Vei fi în subordonarea directă a unui director și vei beneficia de un plan de școlarizare digital, prin intermediul platformei interne de e-learning. După completarea formularului, vei primi un task pe adresa de email furnizată.

Rețeaua COR

O organizație puternică are nevoie de reprezentanțe în toată țara. Prin intermediul tinerilor înființăm sucursale care derulează activități de promovare a organizației, recrutare de nou personal și organizare a activităților din cadrul calendarului național. Vei avea acces la resurse de promovare a organizației, vei învăța să convingi persoane și vei avea dreptul de participare la ședințele decizionale ale organizației naționale.

Echipa #PRioritate

Orice eveniment reușit are nevoie de o echipă bine pregătită, care să sprijine imaginea și comunicarea cu publicul. Ne căutăm #OameniiDeBine, care să susțină voluntar echipa de marketing, comunicare și relații publice a Galei Voluntariatului din România. Căutăm desgineri grafici, redactori, jurnaliști, fotografi și videografi. #HaiȘiTu!