Cupa Campionilor MĂ BUCUR DE VIAȚĂ – LAST MAN STANDING este o competiție sportivă de alergare pe bandă, care se va desfășura în incinta sălii de fitness ONE GYM Galați.

 

Vor exista 10 piste (benzi) de alergare, pentru care se va licita individual și simultan.

 

Procedura de licitație:

Se va trimite un sms la numărul de tel 0748587703 care va conține: numele celui care face licitația, pista aleasă, suma licitată, numele alergătorului (în cazul în care o altă persoană fizică, juridică sau asociație dorește să liciteze pentru un anume alergător).

 

Ex. 1 – Când un alergător licitează pentru el: Dan Roman/ pista 1/ 50 lei/ Dan Roman.

Ex. 2 – Când o altă persoana licitează pentru un alergător: Ion Popescu/ pista 1/ 100 lei/ Dan Roman

Ex. 3 – Când o entitate juridică/ grup licitează pentru un alergător: Asociația Mă Bucur de Viață sau SC MĂ BUCUR DE VIAȚA SRL/ pista 1/ 75 lei/Dan Roman

 

Va fi primit un sms raspuns care:

  1. Va omologa suma licitată și pista aleasă, sens în care aceasta va apărea în cel mai scurt timp pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului („Licitația dvs. a fost omologată și ea va fi actualizată în cel mai scurt timp pe pagina oficială Facebook a evenimentului. Vă multumim!”);

 

  1. Va înștiința licitatorul că există deja o sumă licitată echivalentă sau mai mare, care înca nu a fost actualizată pe pagina de Facebook a evenimentului, sens în care aceasta nu va fi omologată („În acest moment există o licitație mai mare sau egală care încă nu a fost actualizată pe pagina Facebook a evenimentului. Puteți încerca să licitați o sumă mai mare, în funcție de cea existentă deja, sau licitează această sumă pe o altă pistă cu valori licitate mai mici. Vă mulțumim!”);

 

Licitațiile vor fi închise în data de 01.03.2020, ora 22.00.

În data de 02.03.2020 va fi afișată lista cu alergătorii. Ulterior definitivării listei finale, concurenții sau persoanele care au licitat au un termen de 48 de ore pentru a dona suma licitată în contul Asociației “Mă Bucur de Viață” sau fizic, la sediul asociației. În cazul în care această licitație nu este onorată, concurenții cu valori imediat mai mici, vor fi contactați telefonic, vor fi informați cu privire la omologarea licitației anterior efectuate și li se va solicita donația indicată în același termen. Nu există praguri de licitație, singura obligație fiind cea de a licita mai mult decât suma existentă la acel moment pentru pista vizată.

 

În data de 05.03.2020, ora 10:00 va avea loc afișarea finală a concurenților pe pagina de Facebook a evenimentului.

Premiile oferite în cadrul evenimentului sunt:

 

Locul I – trofeu + medalie de winner + WILD CARD Ultramaraton 24 H Mă Bucur de Viață 2020 (înscrierea gratuită a unei echipe în cadrul acestei competiții).

 

Locul II – medalie challenger + vocher Ultramaraton 24 H Mă Bucur de Viață 2020 – 50% free (reducerea la jumătate a taxei de participare la eveniment pentru înscrierea unei echipe, în funcție de momentul înscrierii).

 

Locurile III-X – medalii și diplome de participare.

 

Asociația pentru copii cu dizabilităţi “MĂ BUCUR DE VIAȚĂ” și ONE GYM GALAȚI te invită să faci bine prin intermediul mișcării.

 

Fii parte a comunității, pentru ca toți copiii să se bucure de viață!