600 de alergători îşi vor depăşi limitele din dorinţa de a oferi copiilor de la Centrul Regional de Recuperare ”Vasile Andrei” Galaţi o şansă în plus la recuperare, prin obţinerea de donaţii în vederea achiziţionării unui echipament de recuperare: CUŞCA ROCHER.

 

Echipamentul CUŞCĂ ROCHER se utilizează în recuperarea neurologică și post-traumatică, ajutând la stimularea mobilităţii articulaţiilor şi coloanei vertrebrale, folosindu-se de scripetoterapie şi chingi.

 

Acest echipament, va putea oferi o şansă în plus la recuperare copiilor cu paralizie cerebrală, beneficiari ai Centrului Regional de Recuperare ”Vasile Andrei” Galaţi, care acum nu au acces la această metoda de recuperare, prin intermediul unui sistem de scripeţi şi chingi, ce permit suspendarea părţilor afectate ale corpului şi executarea de mişcări în toate cele trei planuri.

 

Competiţia se desfaşoară în perioada 07.09.2019, ora 09.00 până la data de 08.09.2019 ora 09.00.

 

Această competiţie este organizată pentru alergătorii de anduranţă amatori şi profesionişti, care au împlinit vârsta de 18 ani şi care sunt apţi din punct de vedere medical, fizic şi mental să susţină acest tip de efort.

 

TRASEU – LOC DE ORGANIZARE

 • 24H Mă bucur de viaţă! este o cursă de alergare de anduranţă care se desfăşoară în baza de agrement Lac Vânători din Galaţi, judeţul Galaţi, România.
 • Traseul este format dintr-o buclă cu lungimea de 2km, mal de lac, denivelări, pietriş, potecă, făra iluminare nocturnă permanentă, semnalizat corespunzător cu bandă reflectorizantă şi stâlpişori de iluminat solar. Punctul de hidratare/ alimentare (cu apă, glucoză, izotonic, fructe, covrigei, ciocolată) se va amplasa in zona de START.

 

CONDITII DE PARTICIPARE

 • Locuri disponibile – 30 de echipe participante;1 echipa: 20 de participanti.

 

Câştigătoare va fi declarată echipa care parcurge distanţa cea mai mare în 24 ore. În caz de egalitate, echipa care a acoperit mai multe bucle în ultimele 3 ore ale cursei va fi declarată câştigătoare;

 

 • Pe întreaga perioadă a probei, participanţii pot alerga, pot merge la pas, pot lua pauze pentru a se odihni, pot dormi, pot părăsi zona competiției. Dacă participanții doresc să iasă din zona competiției, trebuie să predea cipul și numărul de concurs la masa de cronometrare de unde le va ridica la întoarcere. Cronometrarea distanței va fi efectuată prin cipuri electronice, atașate numărului de concurs.

 

 • Concurenții nu au obligația de a fi prezenți pe traseu în ultimele secțiuni sau tururi ale cursei. Se punctează buclele/ tururile complet efectuate.

 

TAXA DE PARTICIPARE

 • Taxa: 01 – 15 august 2019: 1.500 lei / echipa.
 • Taxa: 16 – 31 august 2019: 2.000 lei / echipa

 

BENEFICII:

– Experienţa unui concurs de ultraalergare organizat în premieră în Galați, la standarde ridicate de calitate, cu atenție pentru nevoile participanților;

–  Kit de concurs: număr de concurs, cadouri din partea sponsorilor;

– Medalie de finisher, după terminarea cursei;

– Cip de cronometrare;

– Monitorizare individuală a distanţei parcurse;

– Clasament online şi diplomă de participare;

– Acces la Pasta Party;

– Acces la punctul de hidratare/ alimentare, unde se va putea consuma apă, băutură cu electroliţi, fructe, glucoză, covrigei, ciocolată;

– Fotografii gratuite din timpul evenimentului;

– Masaj de recuperare în timpul efortului;

– Serviciu medical de urgenţă;

– Fiecare echipa are asigurat un pavilion pentru deservire proprie.

 

DIPLOME ŞI PREMII

 • Fiecare finisher va primi medalie şi diplomă de participare.
 • Vor fi premiate următoarele probe şi categorii:

 

Echipa cu cei mai mulţi kilometri parcurşi în 24H:

 • Locul l – premiul 2000 lei
 • Locul II – premiul 1500 lei
 • Locul III – premiul 1000 lei

 

Trofeu – Ultramaratonist 24H Mă Bucur de Viaţă!

 • Masculin individual – 130km – premiul 100 lei
 • Feminin individual – 110km – premiul 100 lei