Termenii și condițiile

Prezentul document definește condiţiile de utilizare a site-ului www.mabucurdeviata.ro  de către potenţialii vizitatori. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

Generalități

Asociația ”Mă Bucur de Viață”, cu sediul în Galați, Bd. Siderurgiștilor, Nr. 22, CIF 40489040,  (denumită în continuare “Asociația”), este deținătoarea de drept al platformei web „mabucurdeviata.ro”.

Drepturile asupra conținutului site-ului

Toate informaţiile conţinute de www.mabucurdeviata.ro sunt proprietatea Asociației ”Mă Bucur de Viață”, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/ sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului www.mabucurdeviata.ro , toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de Asociația ”Mă Bucur de Viață”.

Accesul si utilizarea paginii www.mabucurdeviata.ro sunt gratuite si au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi și transmite informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, în funcție de necesitățile fiecăruia.

??? Informațiile prezente pe www.mabucurdeviata.ro  sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul platformei www.mabucurdeviata.ro  nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților Asociației ”Mă Bucur de Viață”.

Neangajarea răspunderii

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor desfășurate de Asociația ”Mă Bucur de Viață” nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

– Evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– Neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– Existenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, Asociația ”Mă Bucur de Viață” nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Obiectivul conținutului platformei

Obiectivul conţinutului site-ului www.mabucurdeviata.ro este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.

Asociația ”Mă Bucur de Viață” nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Legătura cu alte site-uri

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Asociația ”Mă Bucur de Viață” utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Asociația ”Mă Bucur de Viață” nu poate garanta/ controla actualitatea/ exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

Informațiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoană care vizitează site-ul www.mabucurdeviata.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru prelucrarea datelor cu caractare personal după cum este stipulat în Politica de confidențialitate disponibilă pe platformă.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul căilor de comunicare menționate în subsolul paginii.

Prin completarea formularului și acceptarea acestor termeni și condiții susțineți că ați citit și ați înțeles informațiile furnizate în acest document.

Site-ul www.mabucurdeviata.ro este administrat de Asociația ”Mă Bucur de Viață” și prin accesarea lui, sunteți de accord cu termenii și condițiile enuntate aici.

Asociația ”Mă Bucur de Viață” își rezervă dreptul de a aduce modificări termenilor și condițiilor, precum și conținutului din site, fără o notificare prealabilă.