Asociația Mă Bucur de Viață

Sunt în #teamMăBucurDeViață

Prin implicarea în organizația noastră susții direct copiii cu dizabilități din întreaga țară. Te dezvolți, donezi timp pentru o cauză importantă și acționezi în punctele cheie ale României.

#MăBucurDeViață - echipa care pune o cărămidă

Organizația noastră este dezvoltată prin voluntariat și din dorința de schimbare, astfel că avem un sistem complex de organizare și funcționare, eficient. 

Activitatea ta conferă impact în proiectele organizației și contribuie în mod direct la obiectivele pe care ni le-am asumat.

Voluntarii sunt, în fapt, nucleul organizației și, dacă te alături, ai o serie de oportunități de dezvoltare, personală și profesională, dar și la o comunitate unită.

Ce vei face la noi?

Vei fi în contact direct cu comunitățile asupra căruia vei avea impact. Vei fi parte dintr-un ecosistem de membri ai #MăBucurDeViață, în care empatia, răbdarea, viziunea și curajul sunt cele mai importante principii. Dar pentru că trebuie să știi cu ce vei avea de-a face, noi am setat deja profilul de voluntar, în funcție de skill-urile pe care ni le poți oferi, cât și în funcție de ceea ce îți place să faci.

Întrebări frecvente

Trebuie să ai minim 15 ani împliniți la momentul înscrierii.

Ai nevoie doar de cartea de identitate. 

Pentru a primi adeverință, trebuie să ai minim 20 de ore de voluntariat.

La cerere, îți putem elibera certificat de voluntariat, după minim 120 de ore.

Pentru a te putea acomoda cu echipa, modul de lucru, ne dorim să fii voluntar la noi minim 2 luni.