Un nou centru de recuperare pentru copii cu dizabilităţi, inaugurat de Asociația ,,Mă Bucur de Viață”

Asociația pentru copii cu dizabilități ,,Mă Bucur de Viață” deschide azi la Galați al doilea centru de recuperare pentru copii cu paralizie cerebrală infantilă și afecțiuni neuromotorii conexe

Centrul de Recuperare ”Ştefan David” este al doilea centru de recuperare din Gala?i, alături de Centrul de Recuperare „Vasile Andrei” deschis în 2019, şi împreună vor asigura resursele necesare recuperării a 100 copii cu dizabilităţi.

Noul centru de recuperare pune la dispoziţia familiilor cu copii cu paralizie cerebrală o serie de programe de recuperare, precum o serie de programe de recuperare, precum: masaj, kinetoterapie, terapie Bobath, terapie Vojta, mecanoterapie, terapia Mira Rehab, terapia TheraSuit, terapia Cuevas Medek Exercises, integrare senzorială, terapie ocupaţională, ergoterapie, masaj orofacial, logopedie, stimulare cognitivă, evaluare psihologică, grup suport, grup de socializare.

În cadrul centrului micii beneficiari lucrează alături de personalul specializat în recuperarea copiiilor cu nevoi special şi afecţiuni neuromotorii, precum şi voluntari implicaţi, studenţi din cadrul Facultăţii de Kinetoterapie şi Motricitate Specială de la Universitatea Dunărea de Jos Galaţi.

Acreditat şi licenţiat ca Furnizor de Servicii Sociale de către Ministerul Muncii, Asociaţia pentru copii cu dizabilităţi ,,Mă Bucur de Viaţă” oferă servicii de recuperare neuromotorie acoperind un segment rămas descoperit pe zona oraşului Galaţi.

Special pentru deschidere, Asociaţia ..Mă Bucur de Viaţă” oferă premii în valoarea de este 7.500 lei pentru cei care îi urmăresc în online pe pagina de Facebook şi participă fizic la inaugurare, Mihaela Lupu.

Alte articole de citit

Asociația pentru Copii cu Dizabilități „Mă Bucur de Viață” din Galați aduce mulțumiri pentru sprijinul de solidaritate oferit Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii, „Sf. Ioan” Galați și Spitalului Orășenesc Târgu Bujor

Asociația pentru Copii cu Dizabilități „Mă Bucur de Viață” din Galați s-a alăturat de la bun început efortului conjugat al societății civile românești pentru a sprijini sistemul medical din România…
Vezi articolul